Общи условия

Общите условия подреждат реда и начина за покупко-продажба през електронния магазин

www.cars-navigation.com


ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
  • Ние предоставяме възможността на клиента да закупи предлаганите от онлайн магазина продукти чрез изпращане на заявка-поръчка и заплащане на съответната избрана от нас продажна цена, при спазване от страна на Клиента на посочените Общи условия. Тези условия обвързват всички потребители с натискането на бутона ПЛАЩАНЕ, клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.
  • Продуктите, които се намират на страницата ни www.cars-navigation.com не представляват правно обвързваща оферта, а по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на търговеца.Всички дискове и карти в сайта са високопрофесионални резервни копия (с изключение на оригиналните) използвани от специалистите в областта на автомобилната индустрия, за да се предотвратят евентуални бъдещи повреди на оригиналните.Предполагаме, че Вие вече разполагате с оригинални такива и закупувате изброените като резервни копия.
  • След натискане на бутона ПЛАЩАНЕ клиентът се съгласява да закупи продуктите намиращи се в КОШНИЦА и това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката на посочената преди това електронна поща.

ЗАЯВКА ЗА ПОКУПКА
  • Всяка заявка за покупка през електронния магазин, се подава и осъществява в изпълнение на Общите условия.  Клиентът подава заявката, чрез попълване на електронна бланка публикувана в сайта. В заявката задължително трябва да се попълнят полетата обозначени с червена звездичка. В случай, че клиента не подаде заявка по начина определен в електронния магазин, то той може да направи заявка и по телефона или по чат системата в сайта. При тези варианти на подаване на заявка е необходимо допълнително  уточняване и подаване на информация от клиента.
             Моля, уведомете ни ако при попълването на електронната бланка, личната информация е грешно попълнена или объркана, която трябва да се коригира или актуализира !
 
- ЦЕНИ
  • Всички представени в сайта цени са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им в сайта. Магазина си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Посочените в сайта цени на стоки са крайни без цената за доставка, която е около 7-8 лева на поръчка в зависимост от услугата и дали е до офис на куриер или до избран от Вас адрес.

- ДОСТАВКА
  • Всяка стока се изпраща с куриерска фирма за сметка на клиента до офис или до избран от Вас адрес за 24 часа от датата на поръчката с тест и преглед преди да заплатите. При повреда на вече закупен не може да го върнете, защото сте закупили преди това изправен и работещ такъв.

 - ПЛАЩАНЕ
  • Ние Ви предоставяме възможността за заплащане на поръчката при доставка на посочения преди това от Вас адрес, в офис на куриер или лично предаване в град Пловдив или Пазарджик след предварителен тест и преглед на поръчката.